Agilityn alkeiskurssi, helmikuu

110,00 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Kurssipäivät keskiviikkoisin KLO 18-19: 8.2.2023, 15.2.2023, 22.2.2023, 1.3.2023

Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan tärkeitä taitoja tulevaa agilityuraa ajatellen. Oli tavoitteenasi sitten kilpailu-ura tai agility harrastuksena, niin tämä kurssi sopii sinulle ja koirallesi. Kurssilla panostetaan sekä pohjataitoihin että muutamiin agilityn alkeisharjoituksiin. Kurssi on suunnattu koirille, jotka ovat vähintään 10 kk ikäisiä ja joilla on jo hallussa jonkin verran pohjataitoja kuten esimerkiksi paikallaolo sekä alkeet leikkimiseen ja/tai namilla palkkautumiseen.

Agilityn alkeiskurssillamme harjoitellaan mm. seuraavia asioita:

  •  Target-työskentely namille ja/tai lelulle
  •  Palkasta luopuminen erilaissa tehtävissä
  •  Tutustuminen hyppyesteeseen ja putkeen
  •  Kartion kierto ja hyppyvihjeiden aloitus
  • Muut tehtävät osallistujien mukaan

Alkeiskurssimme tähtää koirakkoon, jolla on hallussa agilityyn tarvittavaa vahvaa perustaa, jonka päälle voi rakentaa lajitaitoja. Haluamme olla mukana tarjoamassa koirallesi ja sinulle miellyttävän matkan agilityn pariin ja huolehtia siitä, että saatte alusta asti hyvät valmiudet kohdata nykypäivän agilityn vaatimukset. Kouluttajana kurssilla toimii pitkän ja monipuolisen harrastajapolun omaava Janni Kröger. Ryhmässä harjoittelee 4 koirakkoa kerrallaan.

Jos haluat keskittyä vielä koirasi kanssa enemmän perusasioihin, niin suosittelemme ennen tätä kurssia käymään kurssimme “Kohti harrastuksia”.

Varusteet: panta ja hihna, ei valjaita tai flexiä. Palkkioksi runsaasti pieniä, maistuvia, helposti syötäviä nameja. Mukava lelu, jolla  tykkää leikkiä.

Lisätiedot

Kurssin kesto

4 kertaa

Kurssipäivät

8.2.23, 15.2.23, 22.2.23, 1.3.23

Valmentaja

Janni Kröger