Agilityn jatkokurssi, helmikuu

110,00 

Varastossa

Kuvaus

Kurssipäivät keskiviikkoisin KLO 19-20: 8.2.2023, 15.2.2023, 22.2.2023, 1.3.2023

Agilityn jatkokurssilla lähdetään harjoittelemaan agilityn hyppyesteitä ja putkia. Kurssilla panostetaan huolelliseen esteopetukseen sekä tärkeisiin pohjataitoihin tulevaa agilityharrastusuraa ajatellen. Kurssi on suunnattu koirille, jotka ovat vähintään 10 kk ikäisiä ja joilla on jo hallussa jonkin verran pohjataitoja, kuten esimerkiksi paikallaolo sekä taitoja leikkimiseen ja/tai namilla palkkautumiseen.

Agilityn jatkoskurssillamme harjoitellaan mm. seuraavia asioita:

  • Hyppyeste ja siihen liittyvät tehtävät
  • Hyppyvihjeiden kouluttaminen
  • Putkeen tutustuminen
  • Ohjaajan liikkeen sietäminen
  • Muut tehtävät osallistujien mukaan

Jatkokurssimme tähtää koirakkoon, jolla on hallussa agilityyn tarvittavaa vahvaa perustaa sekä joitakin hyvin tärkeitä estetaitoja. Haluamme olla mukana tarjoamassa koirallesi ja sinulle miellyttävän matkan agilityn pariin ja huolehtia siitä, että saatte alusta asti hyvät valmiudet kohdata nykypäivän agilityn vaatimukset. Kouluttajana kurssilla toimii pitkän ja monipuolisen harrastajapolun omaava Janni Kröger. Ryhmässä harjoittelee 4 koirakkoa kerrallaan.

Jos haluat keskittyä vielä koirasi kanssa enemmän perusasioihin, niin suosittelemme ennen tätä kurssia käymään agilityn alkeiskurssimme tai kohti harrastuksia-kurssin.

Varusteet: panta ja hihna, ei valjaita tai flexiä. Palkkioksi runsaasti pieniä, maistuvia, helposti syötäviä nameja. Mukava lelu, jolla  tykkää leikkiä.

Lisätiedot

Kurssin kesto

4 kertaa

Kurssipäivät

8.2.23, 15.2.23, 22.2.23, 1.3.23

Valmentaja

Janni Kröger