Koiraurheilukeskus SAVO

Kaikki keskuksen käyttäjät sitoutuvat noudattamaan keskuksen sääntöjä. Lue ne täältä!

Koiraurheilukeskus

SAVO

Koiraurheilukeskus SAVO sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, vain 11km päässä Kuopion torilta. Keskuksesta löydät 1600m2 lämmintä harjoittelutilaa koiraurheiluun sekä laadukkaat tilat koiran ja ohjaajan hyvinvointipalveluille.

Sähkökierto 4,  70900 Toivala

(käynti keskukseen Takojantie 5 puolelta)

KENTTÄ 1 AGILITY

Täysi agilityn estesarja Galicanin Softline / Intercan kontaktiesteillä.  Rataa ei saa purkaa ma-pe.

KENTTÄ 2 AGILITY

Täysi agilityn estesarja Galicanin Softline / Intercan kontaktiesteillä.  Rataa ei saa purkaa ma-pe.

KENTTÄ 3 – MONITOIMI

Täysi agilityn estesarja Galicanin Intercan-kontaktiesteillä. Kentällä saatavilla myös tokotarvikkeita ja Rallytokon kyltit. Kenttä on tyhjennettävä esteistä aina harjoittelun päätteeksi.

Hallin keskikäytävällä myös jumppatarvikkeita yleiseen käyttöön. Huolehdithan tarvikkeet käytön jälkeen takaisin paikoilleeen!

1600m2 lämmintä ja esteetöntä

Laadukkaaseen harjoitteluun

Harjoituskäytössä keskus on jaettu kolmeen harjoittelukenttään, jossa kaikissa on uudet, täydet agilityn estesarjat. Kentät 1 ja 2 ovat kooltaan 40x11m ja kenttä 3 24x22m. Kentällä 1 on saatavilla myös rallytokokyltit sekä tokotarvikkeita. Varastosta löytyy harjoitteluun myös PK-hyppyeste ja keskuksellemme on tulossa on myös 2×2 kepit.

Alustana hallitilassa on laadukas Saltex 50mm tekonurmi kumirouhetäytöllä. Kisakäytössä halliin mahtuu jopa 50x20m kokoinen agilityn kilpailukenttä hallin kokonaispituuden ollessa 72 metriä. Tilaa halliin jää loistavasti siis myös esimerkiksi lämmittelyesteille, häkeille ja yleisölle. Hallitilassa on oma WC sekä sosiaalitilat keittiöllä. Hallitilassa tarkenee hyvin, ja lämpötila on säädetty talvisinkin karvakuonoille sopivaksi. 

VARAA TILOJA

KÄYTTÖÖSI

Primetime klo 15-22 20€ / 30min (sis alv)
muut ajat 15€ / 30min (sis alv)

Yksittäiset kenttien varaukset varauskalenterin kautta, jatkuvissa varauksissa sekä koko hallin varauksessa olethan yhteydessä toimistoomme [email protected]