Koiraurheilukeskus SAVO Oy

Koiraurheilukeskus SAVO Oy on yksityisten koiriin ja koiraharrastamiseen hurahtaneiden sekä perinteisen kuopiolaisen agilityseuran Hukka-Putki ry:n perustama osakeyhtiö, joka tarjoaa pysyvät ja laadukkaat puitteet kaikkeen koiraharrastamiseen Savon sydämessä.

 Koiraurheilukeskus SAVO tarjoaa paikan, jossa voit harjoitella ja viettää aikaa koirasi kanssa, keskustella muiden koiraharrastajien kanssa ja nauttia lajikirjon monipuolisuudesta. Haluamme harjoittelun olevan sinulle helposti saavutettavissa ja sen tuovan lisäarvoa arkeesi.  

Valmennuksemme avulla kehittämme suomalaista koiraurheilua kohti kansainvälistä tasoa. Lisäksi tarjoamme aiemmin lähinnä eteläisessä Suomessa vierailleiden ulkomaisten kouluttajien seminaareja myös Savon alueella.

Valmentajat

Tanja Lehto

AGILITY

Laura Sutinen

AGILITY

Hanna-Kaisa Matikainen

AGILITY

Antti Kurvinen

AGILITY

Kirsi Sinda

PK-lajit, arkikäyttäytyminen

Outi Kaikkonen

AGILITY, TOKO

Mistä ajatus lähti?

Hukka-Putki ry:n tavoitteena on ollut perustamisvuodesta 1996 saakka omistaa ja hallinnoida kiinteistöä, jossa voi harjoitella agilityn ohella myös muita lajeja sekä järjestää kilpailuita. Yhdessä olemme kuitenkin vielä enemmän, ja yhdistämällä voimat joukkoon yksityisiä koiriin ja koiraharrastamiseen hurahtaneita henkilöitä on tämä hanke vihdoin totta!

Yhdessä pystymme tarjoamaan pysyvät, laadukkaat ja saavutettavissa olevat harjoittelutilat. Haluamme nostaa Savon agilityä Suomen kartalle, ja tarjota lajiin viimeisimpiä trendejä myös tällä alueella ja pohjoisempana asuville harrastajille ilman useiden satojen kilometrien ajelutarpeita. 

Meille hanke merkitsee paljon ja olemme jo nyt hankkeen edetessä kokeneet yhteistyön ja yhteisöllisyyden voiman. Haluammekin toivottaa jokaisen lämpimästi tervetulleeksi kokemaan Koiraurheilukeskus SAVOn. 

Tule, koe ja nauti koiraharrastamisen monipuolisuudesta!

Ota meihin yhteyttä